De ChristenUnie doet weer NL Doet!

donderdag 10 maart 2016 16:21

Komende vrijdag en zaterdag 11 en 12 maart is het weer zo ver, de landelijke vrijwilligersdag NLdoet.

Ook een afvaardiging van de ChristenUnie fractie zal zich inzetten. Vrijdag bij de warme maaltijd in het inloophuis van de Brug verslavingszorg en zaterdag bij het opknappen van het schoolplein van de Willem van Veenschool in Katwijk a/d Rijn.

<a href="http://www.christenuniekatwijk.nl/2012/03/cu-doet/nl-doet-rozet-rgb/" rel="attachment wp-att-1537"><img class="aligncenter size-full wp-image-1537" src="http://www.christenuniekatwijk.nl/wp-content/uploads/2012/03/nl-doet-rozet-rgb1.jpg" alt="NL Doet ChristenUnie Katwijk" width="570" height="370" /></a>

NLdoet is een initiatief van het Oranjefonds dat aandacht wil vragen voor vrijwilligers als symbool voor al dat werk wat zonder publiciteit wordt verricht. Het Oranjefonds bevordert de betrokkenheid in de samenleving. Die betrokkenheid is essentieel voor de maatschappij waarin we leven. Doordat we naar elkaar omkijken, vergroten we de samenhang die zo belangrijk is voor onze samenleving.

Daarnaast is het ook een blijk van waardering van de ChristenUnie fractie aan die talloze vrijwilligers in de gemeente waar we erg dankbaar voor mogen zijn. Want zonder hen geen goed functionerende verenigingen, geen gezellig bakkie in de verzorging en verpleeghuizen enz. enz.

« Terug