Visserijdagen in Katwijk

dinsdag 27 januari 2015 17:23

De Visserijdagen, echt een Katwijks evenement, gaat aankomende zomer gewoon door. Dit kwam duidelijk naar voren in de gemeenteraad waar uitgebreid gesproken is over de zorgen die de SGP had aangedragen over het voortbestaan van de Visserijdagen.

<a href="http://www.christenuniekatwijk.nl/wp-content/uploads/2015/01/BootPPVisserijdagen-e1422392766230.jpg"><img src="http://www.christenuniekatwijk.nl/wp-content/uploads/2015/01/BootPPVisserijdagen-1024x680.jpg" alt="BootPPVisserijdagen" width="610" height="405" class="aligncenter size-large wp-image-3786" /></a>

Eind vorig jaar nam Lies van Beelen afscheid als voorzitter van de Stichting Visserijdagen. Het was tegelijkertijd het moment waarop ik kennis gemaakt heb met de nieuwe voorzitter, Piet Rovers, die enthousiast de voorzittershamer heeft overgenomen van Lies van Beelen.

Voordat de Visserijdagen besproken werden in de gemeenteraad heb ik Piet Rovers nogmaals gesproken. Hij is duidelijk. De Visserijdagen zijn niet afhankelijk van de jaarlijkse reddingsdemonstratie op zaterdag en de pijler onder dit evenement wordt niet weggeslagen door de spreiding van de zomerse evenementen. De Stichting is autonoom en verantwoordelijk voor de organisatie van de Visserijdagen. Het bestuur werft de fondsen en zoekt zelf contact met het bedrijfsleven. Het bestuur neemt zijn verantwoordelijkheid. Vanzelfsprekend zijn er veel vrijwilligers nodig om van dit feest weer een succes te maken en daarom zou het fantastisch zijn als enthousiaste vrijwilligers zich zouden aanmelden bij het bestuur.

Het is altijd weer een pittige klus om een goed evenement neer te zetten en de ChristenUnie wenst het bestuur en de vrijwilligers succes om er ook dit jaar weer iets moois van te maken.

&nbsp;

&nbsp;

« Terug