Gemeente zoekt mantelzorgers

zaterdag 09 augustus 2014 17:44

De gemeente Katwijk zoekt 10 tot 15 mantelzorgers die mee willen denken over de wijze waarop mantelzorgers vanaf 1 januari 2015 worden bedankt en gewaardeerd voor hun inzet. Bent u mantelzorger en wilt u hierover meedenken, meldt u dan aan bij de gemeente. Lees meer in onderstaand persbericht van de gemeente.

<strong>Panel waardering Mantelzorgers</strong>

Vanaf 1 januari 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor de waardering van mantelzorgers. Het Mantelzorgcompliment wordt afgeschaft. Gemeenten mogen nu zelf bedenken hoe zij de mantelzorgers willen bedanken. De gemeente Katwijk wil dat doen op een manier die het beste past bij onze mantelzorgers. Om dat te bereiken wil de gemeente graag met deze mantelzorgers het gesprek aan gaan.

<strong>Denk mee!</strong>
Wij zoeken een groep van 10 á 15 mantelzorgers die willen meedenken over mogelijke initiatieven. Deze groep mantelzorgers vormt een panel waar de gemeente mee kan brainstormen en waar de gemeente haar ideeën aan kan toetsen. De eerste bijeenkomst staat gepland op donderdag 21 augustus in het gemeentehuis van Katwijk van 16.00 tot 17.30 uur. We kunnen dan met elkaar kennismaken en de eerste ideeën uitwisselen. Het steunpunt Mantelzorg is ook aanwezig bij deze bijeenkomst.

<strong>Aanmelden panel mantelzorgers</strong>
Wilt u graag meedenken en inspraak hebben? Meldt u dan aan voor de bijeenkomst van donderdag 21 augustus bij Rozemarijn Groen, beleidsmedewerker Samenleving. E-mail: r.groen@katwijk.nl Telefoon: (071) 406 50 00.

<strong>Doorgeven idee</strong>
Kunt u niet deelnemen aan het panel, maar heeft u wel een goed idee? Geeft dit idee dan per e-mail door aan Rozemarijn Groen:

« Terug