ChristenUnie actief bij KV Madjoe!

maandag 24 maart 2014 18:33

Afgelopen zaterdag zijn Atie Kuijt en Gerard Mostert jr. actief geweest bij korfbalvereniging Madjoe in Rijnsburg. Dit in het kader van de landelijke actiedag NLDoet.

<a href="http://www.christenuniekatwijk.nl/wp-content/uploads/2014/03/Atie-NLDoet.jpg"><img src="http://www.christenuniekatwijk.nl/wp-content/uploads/2014/03/Atie-NLDoet.jpg" alt="Atie actief bij NLDoet" width="601" height="451" class="aligncenter size-full wp-image-3370" /></a>

Er werd een nieuw hek geplaatst en de kleedkamers werden voorzien van een nieuwe verflaag.

<a href="http://www.christenuniekatwijk.nl/wp-content/uploads/2014/03/Gerard-NLDoet.jpg"><img src="http://www.christenuniekatwijk.nl/wp-content/uploads/2014/03/Gerard-NLDoet.jpg" alt="Gerard actief bij NLDoet" width="601" height="451" class="aligncenter size-full wp-image-3371" /></a>

Ieder jaar doet de ChristenUnie mee om het belang van verenigingen in onze dorpen en het vrijwilligerswerk te ondersteunen.Werk dat in onze samenleving steeds belangrijker gaat worden. Door de veranderingen in de zorg zijn steeds meer mensen aangewezen op hulp van vrijwilligers. Steeds meer mensen krijgen niet meer de hulp vergoed die ze voorheen wel vergoed kregen. Daarom is het belangrijk dat mensen zich blijven inzetten voor de naasten. Wij nemen graag het Bijbelwoord uit Romeinen 15:2 serieus: ‘Laat ieder van ons zich richten op het belang van de ander, op wat goed en opbouwend voor hem is’.

De ChristenUnie fractie blijft zich inzetten voor goede ondersteuning van het vrijwilligerswerk en de zorg voor de naasten. Want wij willen leven in een samenleving waar mensen naar elkaar omzien.

« Terug