ChristenUnie lidmaatschap heel aantrekkelijk

vrijdag 09 oktober 2015 16:35

De ChristenUnie is een partij met leden. Het lidmaatschap heeft veel voordelen, zoals invloed op de koers van de partij, bijna wekelijks e-mail nieuwsbrieven vanuit de lokale en de landelijke politiek, het ChristenUnie magazine, toegang tot congressen, cursussen en de mogelijkheid om zelf politiek actief te worden. Maar u steunt ook een politieke partij die zich wil laten leiden door het evangelie van Jezus Christus.
Mensen enthousiast maken
<a href="http://www.christenuniekatwijk.nl/2015/10/christenunie-lidmaatschap-heel-aantrekkelijk/logo-cu-web-middel-1/" rel="attachment wp-att-4139"><img src="http://www.christenuniekatwijk.nl/wp-content/uploads/2015/10/LOGO-CU-web-MIDDEL-1.png" alt="LOGO-CU-web-MIDDEL (1)" width="600" height="70" class="aligncenter size-full wp-image-4139" /></a>

Het zou prachtig zijn als leden andere mensen enthousiast maken om lid te worden. De makkelijkste weg is als uw partner ook lid wordt. Uw partner (gezinslid) betaalt dan slechts € 26 per jaar (de helft van het tarief van een ‘hoofdlid’). Er is ook een mogelijkheid dat mensen reductielid worden voor € 23 per jaar (als ze een WW- of WAO-uitkering, AOW zonder aanvullend pensioen of een studiebeurs ontvangen). Jonge mensen onder de 30 kunnen zelfs voor € 35,50 per jaar combi-lid worden van de ChristenUnie en de jongerenorganisatie PerspectieF.
Wat veel mensen niet weten: het lidmaatschap is aftrekbaar van de belasting. De ChristenUnie heeft het ANBI-keurmerk.
Mensen kunnen lid worden via de volgende link op de site van de ChristenUnie: https://www.christenunie.nl/nl/page/32982.

« Terug