ChristenUnie voor optimalisatie gebruik sportaccommodaties

zaterdag 21 maart 2015 17:16

De ChristenUnie heeft in de raadsvergadering van 19 maart jl. ingestemd met garantstelling voor de lening ten behoeve van de renovatie van 3 tennisbanen van de Valkenburgse Tennis Vereniging.
<a href="http://www.christenuniekatwijk.nl/wp-content/uploads/2015/03/image1.jpg"><img class=" size-full wp-image-3889 aligncenter" src="http://www.christenuniekatwijk.nl/wp-content/uploads/2015/03/image1.jpg" alt="image" width="296" height="194" /></a>
Het bestuur van VTV heeft plannen voor het vervangen van 3 gravelbanen voor Smashcourtbanen. Door deze vernieuwing kan er ook in de winter getennist worden. Eerder hebben zij al 2 van de in totaal 5 tennisbanen vervangen. De financiering hiervan vindt door de vereniging zelf plaats. Zij hebben echter een garantstelling nodig van Gemeente Katwijk voor 50% van de lening die zij moeten afsluiten voor deze investering. Het waarborgfonds Sport staat garant voor de andere 50% van de lening.

De ChristenUnie is blij met het initiatief en de verantwoordelijkheid die de tennisvereniging neemt bij het verbeteren van de speelmogelijkheden van hun accommodatie. Dit sluit geheel aan bij onze gedachte dat het gebruik van sportaccommodaties geoptimaliseerd moet worden. Sporten draagt immers bij aan ontspanning en plezier en is goed voor de gezondheid!

« Terug